Väčšina ľudí, ktorí nosia smart hodinky, má tendenciu viesť aktívnejší životný štýl, preto je dôležité chrániť aj displej inteligentných hodiniek pred poškriabaním alebo rozbitím. Dokonca aj malé trenie, ku ktorému dochádza napríklad keď sa vyzliekate alebo obliekate, môže časom spôsobiť značné opotrebovanie displeja hodiniek.

Dôvody prečo si kúpiť ochranné sklo na smart hodinky:

– Ochranné sklo môže nielen ochrániť displej pred rozbitím, ale aj predĺžiť životnosť.

Ak plánujete v budúcnosti predať svoje smart hodinky, ochranné sklo je rozumnou investíciou, pretože ochráni vaše zariadenie aby zostalo dlho ako nové.

– Ochranné sklo je sotva viditeľné na displeji.

Prečo si vybrať práve značku TGP?

Ochranné sklá od značky Tempered Glass Protector sú veľmi kvalitné a ľahko sa aplikujú. Veľkou výhodou je vodeodolnosť. Nemusíte sa báť sprchovať, behať v daždi, či vykonávať akýkoľvek vodný šport. Na ochranné sklá TGP sa vždy môžete spoľahnúť.

 

Ochranné sklo -

Ochranné sklo je zložené z troch rôznych vrstiev. Vrchná vrstva zabraňuje tvoreniu odtlačkov prstov, stredná vrstva zabezpečuje ochranu a spodná epoxidová lepiaca vrtsva zabezpečuje spojenie bez bubliniek.

Ochranné sklo dokáže ochrániť displej aj pred silnými nárazmi, pričom poskytuje výrazne vyššiu úroveň ochrany a trvanlivosti ako bežné ochranné fólie.

 Tvrdosť ochranných skiel

Ochranné sklá TGP sa vyznačujú vysokou tvrdosťou 9H na známej Mohsovej stupnici tvrdosti. Ide o druhú najvyššiu tvrdosť vo svete nerastov a tak je displej výborne chránený pred nárazmi, či poškodením kovovými predmetmi.

Ochranné sklo -